martes, 1 de mayo de 2012

1er DE MAIG


Proletaris de tots els països, uniu-vos!

VISCA El PRIMER DE MAIG, DIADA DEL PROLETARIAT INTERNACIONAL!
VISCA EL MAOÍSME, ABAIX EL REVISIONISME!

La dictadura democràtica popular necessita la direcció de la classe obrera, perquè la classe obrera és la més perspicaç, la més desinteressada i la més conseqüentment revolucionària. Tota la història de la revolució prova que, sense la direcció de la classe obrera, la revolució fracassa, i que, amb la seva adreça, la revolució triomfa.

President Mao Tsetung  - Sobre la dictadura democràtica popular
 (30 de juny de 1949), Obras Escollides, t. IV.


En la història mundial, quan la classe feudal era avançada a la Xina es va demorar 250 anys en aixafar definitivament la restauració de l'esclavisme, quan la burgesia a Occident va lluitar contra la feudalitat per aixafar els intents de restauració o les restauracions de la feudalitat, li va costar 300 anys instaurar-se  definitivament  en el poder, i, tractant-se d'una revolució en què el proletariat definitivament s'instaura en el poder, la lluita entre restauració i contrarrestauració és summament aguda i aferrissada i li demanarà aproximadament uns 200 anys, arrancant des de la Comuna de París, el 1871. Les experiències de la restauració a l'URSS  i a la Xina ens deixen grans lliçons, tant positives com negatives, especialment, destacar els passos gegantins d'avanç en la plasmació del nou Estat i com la Gran Revolució Cultural Proletària és la solució per conjurar la restauració.

Partido Comunista del Perú – Línia internacional, 1988


El proletariat genera aparell polític: Partit Comunista, totalment oposat i diferent dels altres partits, amb l'objectiu d’agafar el poder polític, així el va definir Marx. Lenin va establir els caràcters del Partit de nou tipus combatent la influència soscavadora del vell revisionisme que va generar partits obrers burgesos basats en l'aristocràcia obrera, la burocràcia sindical, el cretinisme parlamentari i emmotllats a l'ordre. El president Mao Tsetung va desenvolupar la construcció del Partit al voltant del fusell i va plantejar la construcció dels tres instruments. El president Gonzalo estableix la tesi de la militarització dels partits comunistes i la construcció concèntrica dels tres instruments.

Partido Comunista del Perú - Línia internacional, 1988

En aquest 1er de Maig, el Moviment Popular Perú adreça ​​les seves caloroses salutacions comunistes al proletariat internacional, última classe de la història, i a tots els comunistes i revolucionaris del món. Ens reafirmem en la nostra Jefatura el President Gonzalo i  el seu totpoderós pensament, en l'avantguarda del proletariat peruà, el Partit Comunista del Perú, el seu Comitè Central i en tot el seu sistema de direcció partidària, així com en tot el que estableix el nostre I Congrés, el III Ple del Comitè Central i el magistral Discurs de la nostra Jefatura.

La situació actual al nostre país i a tot el món confirma en els fets la importància decisiva del paper històric del proletariat com a classe dirigent. Avui, quan totes les contradiccions s'aguditzen, i els pobles a tot el món s'aixequen en armes contra aquest vell i caduc sistema d'explotació i opressió, el que els imperialistes i reaccionaris genocides temen més que tot és precisament la direcció proletària de la revolució . Els vampirs estan molt conscients que una revolució dirigida pel proletariat conscient i organitzat, és una revolució que no podran derrotar, i que no s’aturarà fins al seu triomf final. Per això, duen a terme la seva "guerra de baixa intensitat", tota la seva guerra contrasubversiva i tota la seva propaganda ideològica amb l'objectiu de despullar les revolucions de la seva direcció proletària, o impedir que es generi aquesta direcció on no existeix. La propaganda de l'ofensiva contrarevolucionària general contra el moviment proletari, contra el marxisme i la revolució segueix sent una part central i essencial de la cultura, l'educació i la política de les classes dominants a tot el món. Tota aquesta propaganda sobre "totalitarisme", "terrorisme" etc. té l'objectiu d'impedir o destruir la consciència de classe del proletariat; impedir que els obrers avancin i assumeixin el seu paper històric, i el central, impedir que formin les seves avantguardes proletàries, els Partits Comunistes que iniciïn i dirigeixin guerra popular en tots els països.



Un dels instruments principals d'aquesta ofensiva contrarevolucionària és el revisionisme, és a dir la ideologia burgesa amb màscara de marxisme, i els agents de la burgesia dins del moviment proletari. Mentre tot el vell revisionisme segueix complint la seva tasca reaccionària, amb partits "comunistes" o "esquerrans" burgesos que des dels seus llocs en els Estats i parlaments de la burgesia reprimeixen el proletariat i els pobles, l' imperialisme ara està abordant el problema del maoisme, és a dir el marxisme-leninisme-maoisme, principalment el maoisme, ideologia universal del proletariat internacional, el marxisme d'avui, forjada en la  lluita a mort contra el revisionisme i amb tota la rica experiència de la nostra classe. És a dir, la tasca reaccionària d'aniquilar la direcció proletària de la revolució, en el món actual significa aniquilar el maoisme, i una de les maneres de fer-ho és revisar-lo, distorsionar–lo o convertir-lo en un dogma mort, sense aplicació concreta. Tenen tot tipus de revisionistes, traïdors dels obrers, capituladors i traficants al seu servei per presentar un "maoisme" domesticat, ajustat a les necessitats de l 'imperialisme, i per atacar els principis de la nostra classe. Aquest és el paper del nou revisionisme amb la seva "nova síntesi", "camí de Prachanda" etc., La seva negació del principi dels líders i de la direcció de la revolució i les seves altres revisions del maoisme, és el paper de la LOD revisionista i capitulacionista i el paper de la LOI amb el seu revisionisme armat. El que aquests anomenats maoistes tenen en comú amb tots els vells revisionistes com Trotski, Jrushchov o Teng, és precisament que ataquen les Direccions (amb el suport del que diuen "culte a la personalitat"), que neguen la necessitat d'aplicar el maoisme a les condicions concretes de cada país, que insisteixen en la possibilitat de "transició pacífica", "acords de pau" i s'oposen a la destrucció del vell Estat i la construcció del Nou Estat. Aquí veiem el motiu perquè l' imperialisme i la reacció s'han esforçat tant per desacreditar i aïllar el Partit Comunista del Perú, la seva Jefatura el President Gonzalo i la guerra popular al Perú: per la innegable importància i ascendència internacional del President Gonzalo, el nostre Partit i l'heroic proletariat i poble del Perú, i perquè és precisament el nostre partit el que segueix insistint en la lluita a mort contra el revisionisme i en la defensa i l'aplicació del maoisme.

Les condicions objectives per la revolució proletària mundial són magnífiques, l' imperialisme s'enfonsa cada dia més en la seva crisi i el seu caràcter de tigre de paper es fa cada dia més obvi; les masses demostren el seu odi de classe i la seva disposició d'armar-se i lluitar a tot el món. Això s'expressa en els països imperialistes i també en els països oprimits del tercer món, que son la base de la revolució proletària mundial. El que falta és la direcció proletària. En aquest 1 de Maig, fem un cop més una crida a tots els comunistes i revolucionaris del món a lluitar més i a donar tot per la constitució o reconstitució dels Partits Comunistes marxistes-leninistes-maoístes militaritzats, que apliquin el maoisme a les condicions concretes dels seus països i que generin els seus caps i Direcció, iniciïn i desenvolupin guerra popular a les revolucions democràtiques, socialistes i culturals, sempre en lluita a mort contra el revisionisme, fins a la nostra meta final el sempre daurat Comunisme.


VISCA EL PROLETARIAT INTERNACIONAL!

VISCA EL MARXISME-LENINISME-MAOÍSME, PRINCIPALMENT EL MAOÍSME!

VISCA LA CONSTITUCIÓ I RECONSTITUCIÓ DELS PARTITS COMUNISTES!

VISCA EL MOVIMENT COMUNISTA INTERNACIONAL!
DESEMMASCARAR I AIXAFAR EL PLA MUNDIAL IMPERIALISTA DELS "ACORDS DE PAU"!

VISCA EL GLORIÓS PARTIT COMUNISTA DEL PERÚ!

VISCA EL PRESIDENT GONZALO I EL SEU TOTPODERÓS PENSAMENT!

                                                                                                         
                                                                                                        MPP maig 2012

No hay comentarios:

Publicar un comentario